Vi gjør det enkelt for entreprenøren - Norac Badekabiner
18624
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18624,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Norac Basic, verdens første Sintef-godkjente baderomskabin med Fibo

Norac Badekabiner har sammen med Fibo utviklet en såkalt pod, en baderomskabin som kan masseproduseres for store nybygg.

Norac Badekabiner og Fibo har sammen skapt en baderomskabin som setter en ny standard for prefabrikkerte baderomskabiner. Med fokus på miljøvennlighet, kostnadseffektivitet og kvalitet, ser vi frem til å levere denne innovative løsningen til byggeprosjekter over hele verden. Våre Sintef-godkjente baderomskabin er det trygge og pålitelige valget for fremtidige byggeprosjekter.

Fordeler for byggherrer

Vår nyskapende baderomskabin, Norac Basic, er spesielt egnet til hybelbygg, studentboliger og helse/omsorg prosjekter. Vi har stor tro på at denne løsningen vil være svært attraktiv for segmenter som legger vekt på kostnadseffektive alternativer.

For byggherre vil badekabinen være et alternativ som sikrer:

  • meget konkurransedyktig pris
  • stort utvalg i design
  • trygg løsning med lang holdbarhet
  • lave vedlikeholdskostnader
  • enkelt renhold
  • enkel rehabilitering
  • 45% lavere CO2 utslipp enn tilsvarende bad med flis

Norac Basic er det første ferdigproduserte badet med Fibo på markedet som har oppnådd Sintef-godkjennelse. Dette gir trygghet for alle involverte og viser vår forpliktelse til kvalitet og pålitelighet.

Se SINTEF TG20860g
social

Effektiv produksjon

Et produkt som Fibo gir noen åpenbare fordeler i produksjonen, som igjen gjør at våre kunder kan spare både tid og kostnader. En mer effektiv produksjons- og transportlinje gir oss også muligheter for produksjon i større skala enn vi tidligere har operert med.

På sikt tenker vi det er realistisk å levere 15 000 bad av denne typen.

Store prosjekter

Et av våre første store prosjekter er leveransen av 480 bad til studentboliger i Oslo. Dette demonstrerer omfanget av vår kapasitet til å konkurrere om store kontrakter.

Se mer

Kontaktpersoner

Magnus

Magnus David Weum

Prosjektsjef
E-post: magnus@norac.no
Telefon: 37 05 96 61 / 905 87 828
Anders

Anders Grøtvedt

Prosjektleder
E-post: andgr@norac.no
Telefon: 916 84 742
Mikael

Ola Mikael Johansson

Prosjektleder
E-post: omj@norac.no
Telefon: 470 26 621
Ellen 2021_1

Ellen Skjævestad Briggs

Teknisk tegner
E-post: esb@norac.no
Telefon: 37 05 96 50 / 916 16 870