Norac Badekabiner og Fibo lanserer verdens første Sintef-godkjente baderomskabin med Fibo Veggpanel - Norac Badekabiner
18673
post-template-default,single,single-post,postid-18673,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Norac Badekabiner og Fibo lanserer verdens første Sintef-godkjente baderomskabin med Fibo Veggpanel

Norac Badekabiner har sammen med Fibo utviklet en såkalt pod, en baderomskabin som kan masseproduseres for store nybygg. Norac Badekabiner er allerede en ledende aktør innen baderomskabiner, men har frem til nå fokusert på flislagte veggflater.

“Vårt mål er å levere markedets beste, mest tiltalende og sikreste prefabrikkerte baderomskabiner. Med Fibo i kan vi i tillegg levere de mest miljøvennlige og kostnadseffektive.” sier Preben Lønnhaug, daglig leder i Norac Badekabiner.

Norac Badekabiner og Fibo med stor lansering på Bygg Reis Deg

Nå kan vi endelig slippe nyheten om at Norac badekabiner og Fibo kan tilby en Sintef-godkjent baderomskabin bygget med våtromspaneler. Sammen har vi nå lanserte en helt ny baderomskabin for mindre leiligheter. Løsningen er særlig rettet mot hybelbygg, studentboliger og sykehjem.

En fornøyd gjeng på Bygg Reis Deg foran den nylanserte baderomskabinen. Nyvinningen er et samarbeid mellom Norac og Fibo.

Forventning om store volum

Dette er en nyvinning vi tror blir svært attraktiv i nybygg, særlig i segmenter med fokus på kostnadseffektive løsninger. For byggherre vil våtromskabinen være et alternativ som sikrer:

  • meget konkurransedyktig pris
  • trygg løsning med lang holdbarhet
  • lave vedlikeholdskostnader
  • enkel rehabilitering
  • et bad som har 45% lavere CO2 utslipp enn tilsvarende bad med flis

«Et produkt som Fibo gir noen åpenbare fordeler i produksjonen, som igjen gjør at våre kunder kan spare både tid og kostnader. En mer effektiv produksjons- og transportlinje gir oss også muligheter for produksjon i større skala enn vi tidligere har operert med”, utfyller Preben.

“For oss er dette årets største produktnyhet og innovasjon, og noe som skaper store muligheter i et segment i betydelig vekst. Og vi setter stor pris på å få gjøre dette sammen med en profesjonell og kvalitetsbevisst aktør som Norac, som attpåtil er Norsk.” sier Kristian Mikalsen, Fibos Country Manager i Norge.

Studentsamskipnaden i Oslo

Et av de første store prosjektene vi planlegger er en leveranse på 480 bad til studentboliger i Oslo.

“Dette forteller mye om omfanget. Vi kan konkurrere om store kontrakter og bidra inn i noen av de største byggeprosjektene. På sikt tenker vi det er realistisk å levere 15000 bad av denne typen.” forteller Torleiv Klungland, Salgssjef proff i Fibo.

Sintef-godkjennelse

Poden har som første ferdigproduserte bad på markedet oppnådd Sintef-godkjennelse. Dette er en stor milepæl for oss og gir trygghet for alle involverte.

En baderomskabin som er 100% vanntett, er lett og holde ren og som tåler røff bruk. Legg merke til at Fibo også er benyttet i taket her.