Nytt prosjekt, Via Rosendal, Trondheim- Norac Badekabiner
18611
post-template-default,single,single-post,postid-18611,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Nytt prosjekt: Via Rosendal, Trondheim

Velkommen til Via Rosendal – din billett til en unik og moderne livsstil. Her kommer 40 splitter nye selveierleiligheter i et av Trondheims mest attraktive områder. Enten du er på utkikk etter en kompakt 1-roms eller en fantastisk toppleilighet med 3 soverom.

Via Rosendal ligger bokstavelig talt på terskelen til den pulserende bykjernen. Et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker komme deg raskt rundt til flere viktige steder i Trondheim. Kast deg på sykkelen: 

  • 4 minutter til shopping på Sirkus shopping
  • 6 minutter til en bedre middag på Solsiden
  • 7 minutter til et kveldsbad i Korsvika eller en tur langs Ladestien
  • 10 minutter til studiet på NTNU Gløshaugen

Via Rosendal ligger langs Innherredsveien, som for øyeblikket gjennomgår en omfattende transformasjon. I 2025 vil gaten fremstå som en miljøgate, noe som blant annet vil gi deg som beboer betydelig mindre trafikkstøy og bedre luftkvalitet, samt umiddelbar nærhet til metrobussen.

HVEM:  Karl Ove Bjørnstad AS
HVA: Leveranse av 58 stk. baderomskabiner
HVOR: Via Rosendal, Trondheim
NÅR: Oppstart leveranse vår 2024