Nytt prosjekt Neselva Hageby, Billingstad- Norac Badekabiner
18581
post-template-default,single,single-post,postid-18581,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Nytt prosjekt: Neselva Hageby, Billingstad

Neselva Hageby ligger omkranset av Neselva og store grøntområder på alle sider og godt skjermet mot vei og trafikkstøy og med store, luftige grønne uterom mellom bebyggelsen, noe du vil nyte også inne fra din nye leilighet.

Det vil bli tilrettelagt for et levende boligområde med frodige grøntområder, hager og nærlekeplasser. Sykkel- og bilpool tilrettelegger for et bilfritt og hyggelig område.

Neselva Hageby er en del av et større utbyggingsprosjekt på vestre Billingstad. Denne utbyggingen blir den største i Asker, og kommunen har deltatt aktivt i planleggingen for å sikre sin visjon om å skape en helt ny bydel der folk skal trives.

HVEM: Alento AS
HVA: Leveranse av 116 stykk badekabiner
HVOR: Neselva Hageby, Billingstad
NÅR: Oppstart leveranse vinter 2024