Nytt prosjekt Leangen B1, Trondheim- Norac Badekabiner
18586
post-template-default,single,single-post,postid-18586,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Nytt prosjekt: Leangen B1, Trondheim

På tomta der Leangen travbane ligger i dag, skal det utvikles et levende boligområde for folk i alle aldersgrupper og livsfaser.

Bydelen skal oppleves som nyttig, tilgjengelig, trygg og attraktiv å bevege seg gjennom og oppholde seg i. Beboere skal få et bredt hverdagstilbud i umiddelbar nærhet. Dette vil bidra til å gjøre hverdagen enkel, redusere behovet for bruk av bil til daglige gjøremål og gjøre det lett å leve miljøvennlig.

Planen legger til rette for dagligvareforretning, treningssenter, kantine, møteplasser og ulike aktivitetstilbud inne og ute. I området inngår også ny offentlig barnehage og helse- og velferdssenter.

Etablering av fellesfunksjoner som lekerom, forsamlingslokaler, verksteder og gjesteleiligheter skal i tillegg gjøre det attraktivt å bo mer kompakt, også for barnefamilier.

HVEM: Koteng
HVA: Leveranse av 104 stykk badekabiner
HVOR: Leangen B1, Trondheim
NÅR: Oppstart leveranse vinter 2024