Nytt prosjekt Gaustatoppen, Rjukan- Norac Badekabiner
18575
post-template-default,single,single-post,postid-18575,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Nytt prosjekt: Gaustatoppen, Rjukan

Et steinkast fra Gaustablikk Fjellresort og ved foten av majestetiske Gaustatoppen i Telemark ligger Gausta-toppen Lodge – et prosjekt utviklet gjennom flere år. Bebyggelsen ligger fredelig til nesten 1000 moh. Den unike beliggenheten og plasseringen av byggene gjør at leilighetene i all hovedsak vender mot sydvest, med helt fantastiske sol- og utsiktsforhold.

Prosjektet ligger midt i et område som har vært i sterk utvikling, og som i dag fremstår som en av Norges ledende destinasjoner for langrenn, alpint og off-piste. Prosjektet har direkte tilknytning til alpinanlegg og langrennsløyper om vinteren, og tur- og sykkelstier om sommeren.

Alle leilighetene ligger høyt og har optimal utsikt mot fjellheimen. Planløsningene varierer med hensyn til antall soverom, sengeplasser og fellesarealer. Byggene har parkering i egen p-kjeller og adkomst til leilighetene via heis. Alle leilighetene har enten terrasse eller romslig balkong.

Nå kommer et nytt byggetrinn for salg. Gaustatoppen Lodge – THE EDGE.

HVEM: A til Å Entreprenør
HVA: Leveranse av 30 stykk badekabiner
HVOR: Gaustatoppen, Rjukan
NÅR: Oppstart leveranse høst 2023