Nytt prosjekt Kværnerhøyden, Oslo - Norac Badekabiner, Norway
17991
post-template-default,single,single-post,postid-17991,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Nytt prosjekt Kværnerhøyden, Oslo

Kværnerhøyden består av 71 leiligheter fordelt på to større bygninger og et townhouse. Kværnerhøyden får en variasjon av leilighetsstørrelser fra 35 m² til 80 m² og leilighetstyper fra 2-roms til 5-roms. Det vil gi et mangfold av mennesker og et godt sammensatt bomiljø.

Om du er én eller en hel familie, om du liker deg i høyden eller ønsker gress mellom tærne, finnes det en leilighet for deg på Kværnerhøyden. Gode bokvaliteter står i fokus for utviklingen av prosjektet. Like viktig er samspillet med det historiske bygningsmiljøet. Alle leilighetene har sitt eget private uteområde i form av balkong eller markterrasse. Her finner du store vindusflater og gode materialer som enstavs parkett. Sorte detaljer i både eksteriøret og interiøret er med på å skape en rød tråd i prosjektet – med linjer helt tilbake til den historiske og industriromantiske karakteren i området. Velkommen til Kværnerhøyden!

HVEM: AF Gruppen
HVA: Leveranse av 79 stykk badekabiner
HVOR: Kværnerhøyden, Oslo
NÅR: Leveranse høsten 2021