Nytt prosjekt Bjerke Allèen, Maura - Norac Badekabiner, Norway
17736
post-template-default,single,single-post,postid-17736,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Nytt prosjekt Bjerkeallèen, Maura

Bjerke Alléen får en flott beliggenhet i sentrum av Maura, likevel bor du landlig og med perfekte turmuligheter nær deg til alle årstider! I Bjerke Alléen har vi lagt vekt på god arkitektonisk utforming og alle får sin egen balkong og parkeringsplass i p-kjeller.

Prosjektet får leiligheter i et bredt spekter fra 40m2 til 83m2. Noen av leilighetene får store balkonger eller takterrasser som gir deg en unik utsikt over bygda. Å bo landlig men likevel sentralt gjør hverdagen enklere. Her er det nærhet til butikk, apotek, skoler og barnehager. Maura byr også på nærhet til Norges hovedflyplass som ligger bare 10 minutter unna. Dette gir deg friheten til å enkelt reise rundt dit du måtte ønske enten det er i jobb eller fritid/ferie

HVEM: Aas & Nordal Entreprenørforretning AS
HVA: Leveranse av 50 stykk badekabiner
HVOR: Bjerkeallèen, Maura
NÅR: Leveranse høsten 2021