Nytt prosjekt Vilbergskogen, - Norac Badekabiner, Norway
17651
post-template-default,single,single-post,postid-17651,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Nytt prosjekt Vilbergskogen BT2, Eidsvoll

Innerst i et nytt boligfelt på Vilberg, med herlig nærhet til skog og natur, finner du Leilighetene i skogen. Her ligger det vakre og moderne bygget i le for vinden takket være skogen på vest- og nordsiden. I tillegg til at skogen bidrar til naturskjønne og vakre omgivelser er området også perfekt for familier, med fine lekemuligheter for barna. Mellom bygningene vil du finne flotte friarealer med stier og lekeplasser.

HVEM: Aas & Nordal Entreprenørforretning AS
HVA: Leveranse av 27 stykk badekabiner
HVOR: Vilbergskogen BT2, Eidsvoll
NÅR: Leveranse høsten 2021