Nytt prosjekt Brekkeby Hage Blokk BB5 Skien - Norac Badekabiner
17746
post-template-default,single,single-post,postid-17746,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Nytt prosjekt Brekkeby hage Blokk BB5, Skien

Brekkeby Hage blir en grønn oase på byens ærverdige skoleeiendom. Prosjektet får en helt spesiell beliggenhet midt mellom etablerte villaområder og sentrumsnære fasiliteter. Byens mange tilbud ligger kun et steinkast unna. og med kort avstand til byliv, spisesteder, aktiviteter og kultur. I Brekkeby Hage vil du bo sentralt, samtidig blir prosjektet utformet som en grønn oase hvor du kan trekke deg tilbake fra byens summende liv.

 

  • Hvem: Veidekke Bygg
  • Hva: Leveranse av 30 stk badekabiner
  • Hvor: Brekkeby Hage Blokk BB5, Skien
  • Når: Leveranse høsten 2021