Nytt prosjekt Vågsnes Havn, Arendal - Norac Badekabiner
17761
post-template-default,single,single-post,postid-17761,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Nytt prosjekt Vågsnes Havn, Arendal

På Vågsnes Havn på Tromøy skaper vi et hyggelig bomiljø i et skjermet og privat fellesskap. Tomten har panaromautsikt med sol fra tidlig morgen til sent på kveld. Her kan du bo helt i vannkanten med egen brygge og strand. Både sol og sjøutsikt kan nytes fra alle boligene. Størrelse på boligene varierer fra 120 – 206 m2. Ingen boplikt!

HVEM: Otterlei Eiendom AS
ENTREPRENØR: Mesel Entreprenør AS
HVA: Leveranse av 21 stk badekabiner
HVOR: Vågsnes Havn, Tromøy – Arendal
NÅR: Leveranse sommer 2021