Nytt prosjekt Øvre Lian Terrasse, Lier- Norac Badekabiner
18517
post-template-default,single,single-post,postid-18517,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Nytt prosjekt: Øvre Lian Terrasse, Lier

I Øvre Lian Terrasse på Stoppenkollen kan du nyte den vidstrakte utsikten mot vakre Lier og Drammensfjorden. Det blir generøse terrasser, kombinert med store vindusflater, noe som gir en unik boligopplevelse. 

Det er en rekke leilighetsalternativer å velge mellom – med stor fleksibilitet til å dekke ditt behov. Det er lagt vekt på å skape gode planløsninger, og leilighetene har mange kvaliteter som du ellers finner i en enebolig.

Flere av leilighetene vil få eget trimrom og TV-stue. Det vil være walk-in-garderobe i tilknytning til soverom og godt med lagringsplass. Parkering i P-kjeller med heisadkomst.
Flytt rett inn i en ny og moderne ny leilighet med alle fasiliteter som vil gi deg en enkel hverdag.

HVEM: Alento
HVA: Leveranse av 59 stykk badekabiner
HVOR: Øvre Lian Terrasse, Lier
NÅR: Oppstart leveranse vår 2023