Vi har fått ny fabrikk i Litauen- Norac Badekabiner
18500
post-template-default,single,single-post,postid-18500,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Ny fabrikk i Litauen!

Vi har flyttet vår produksjon i Litauen over i nyere moderne lokaler med store muligheter for fremtidens økte volumer.

Fra begynnelsen av året har all produksjon foregått i de nye lokalene i Ramygalos g. – Panevėžys. Lokalene er ca. 10 000m2 og har i tillegg til produksjonshallene et stort lager som forsyner produksjonen direkte med alt av deler og utstyr til våre flotte badekabiner.

Det legges opp til en produksjon i 2023 på ca. 2 500 badekabiner og lokalene gir oss gode muligheter for en gradvis økning av volumer i årene fremover. Med alt under samme tak og produksjonslinjer som dekker de fleste operasjonene håper vi å kunne effektivisere produksjonen i stor grad, dette vil resultere i flere badekabiner levert til fornøyde kunder over hele Norge.