Nytt prosjekt Vilbergskogen, - Norac Badekabiner, Norway
17743
post-template-default,single,single-post,postid-17743,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Nytt prosjekt Melhustunet M5, Melhus

Melhustunet blir en sentral del av et nytt og grønnere Melhus. Med sin landlige beliggenhet sentralt i Melhus er tomten helt unik. Tredje byggetrinn på Melhustunet går under navnet Hagepaviljongen.

Det er nettopp hagen, og den sømløse overgangen mellom balkongen og det grønne tunet, som er med på å skille leilighetene i Hagepaviljongen fra mange andre steder. I tiden fremover vil Hagepaviljongen bli en del av et helt nytt boligområde bestående av moderne, urbane boliger med alle fasiliteter. Her finner du flotte uteområder, gode møteplasser og friområder, parsellhager, nærbutikker og servicetilbud rett i nærheten – alt bundet sammen av det grønne tunet som med sine parsellhager og eplelunder er hjertet i området.

 

HVEM: Consto Midt-Norge AS
HVA: Leveranse av 18 stykk badekabiner
HVOR: Melhustunet M5, Melhus
NÅR: Leveranse høsten 2021