Nytt prosjekt Kuben, Lillehammer - Norac Badekabiner
17758
post-template-default,single,single-post,postid-17758,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Nytt prosjekt Kuben, Lillehammer

Kuben er drømmen om det gode og enkle liv i urbane omgivelser. Her får du muligheten til å bo midt i Kulturkvartalet i sentrum av Lillehammer. Kuben består av 43 leiligheter over 5 etasjer der det er næringsarealer i 1. etasje. Her får du en supersentral beliggenhet rett ved togstasjonen, og med alle byens fasiliteter rett utenfor inngangsdøra. Felles takterrasse med utsikt mot omkringliggende landskaper og Mjøsa.

HVEM: Consto Eide
HVA: Leveranse av 40 stykk badekabiner
HVOR: Kuben, Lillehammer
NÅR: Leveranse høsten 2021