Nytt prosjekt Hjertås panorama Blokk A, Sandefjord - Norac Badekabiner
17489
post-template-default,single,single-post,postid-17489,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Nytt prosjekt Hjerteås panorama, Blokk A, Sandefjord

Veidekke bygger en boligdrøm på Åbol – ca 2 kilometer nord for bykjernen i Sandefjord – fordelt over to bygg på 21 leiligheter hver. Det vil bli felles takterrasse på begge bygg til glede for beboere. Her vil man kunne nyte naturen utenfor sin egen leilighet, men samtidig ha en sentral beliggenhet.

 

  • Hvem: Veidekke Bygg
  • Hva: Leveranse av 21 stk badekabiner
  • Hvor: Hjertås Panorama Blokk A, Sandefjord
  • Når: Leveranse høsten 2021