Nytt prosjekt Fyrstikkbakken, Oslo - Norac Badekabiner
17754
post-template-default,single,single-post,postid-17754,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Nytt prosjekt Fyrstikkbakken, Oslo

Til sammen vil prosjektet romme 160 leiligheter i fire bygg beliggende som perler på en snor i den grønne åssiden ved Bryn. Alle med utsikt over det meste av Oslo by, nær naturopplevelser og historiske Nordre Skøyen Hovedgård – og omgitt av alle former for grønn transport. I Fyrstikkbakken 14 legges det opp til at beboerne deler attraktive fellesarealer –. Eksempler er sauna på taket, gjesteleilighet, selskapslokale og sykkelverksted Miljøfokuset og delingsprinsippet vil også komme uttrykk i en delingsløsning for grønn mobilitet, der beboerne kan booke el-biler og sykler gjennom appen.

HVEM: AF Gruppen
HVA: Leveranse av 174 stykk badekabiner
HVOR: Fyrstikkbakken 14, Oslo
NÅR: Leveranse våren 2022