Nytt prosjekt Gaustatoppen Lodge BTG, Rjukan - Norac Badekabiner
17985
post-template-default,single,single-post,postid-17985,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Nytt prosjekt Gaustatoppen Lodge BT6

Et fjellprosjekt der alle drømmer ivaretas. Bebyggelsen ligger fredelig til på ca 1000 moh og har unik beliggenhet med plassering slik at leilighetene hovedsakelig blir vendt mot sydvest med fantastiske sol- og utsiktforhold. Utsikten mot vakre Gaustatoppen er enestående og gir øynene den beste hvile etter en aktiv dag ute i løypene. Gaustatoppen Lodge har direkte tilknytning til alpin-anlegg- og langrennsløyper om vinteren, og tur- og sykkelstier om sommeren.

 

HVEM: A til Å Entreprenør
HVA: Leveranse av 20 stykk badekabiner
HVOR: Gaustatoppen Lodge BT6, Rjukan
NÅR: Leveranse høsten 2021